HomeGelicentieerde websites om jezelf bij aan te melden

Gelicentieerde websites om jezelf bij aan te melden

Zorg ervoor dat jij altijd eerst de algemene voorwaarden van elke website leest waarbij jij jezelf aanmeldt. Dit is een trefzekere manier om juridische problemen, onvoorziene accountproblemen en veel van de veelvoorkomende valkuilen van het online beleggen te voorkomen.

Er kunnen vaak opnamelimieten, handelsvoorwaarden en bepaalde gebruiksvoorwaarden in de algemene voorwaarden verborgen zijn. Zorg er dus voor dat jij tevreden over deze voorwaarden bent voordat jij er geld investeert. Bovendien kan het schenden van de voorwaarden van een organisatie tot de sluiting van jouw account leiden en zo het mogelijke verlies van de toegang tot jouw geld.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden stellen de wettelijke grens vast op basis waarvan een klant toegang tot de service krijgt en het platform zijn platform aanbiedt. De link naar deze pagina wordt, meestal aan het einde van de webpagina, op de startpagina van een website weergegeven. Het is belangrijk om deze algemene voorwaarden goed door te nemen voordat jij een website bezoekt, omdat het overtreden van deze wettelijke voorwaarden een website kan dwingen de toegang tot het geld dat jij op dit platform hebt te beperken. 

Know Your Customer (KYC)

Wanneer jij jezelf op een platform registreert, dan moet je een identificatiesysteem doorstaan ​​om legitiem te kunnen handelen. De meeste gerenommeerde websites gebruiken een systeem genaamd KYC om hun klanten te verwerken en te verifiëren. Dit omvat een adresbewijs, in combinatie met enkele identificatiedocumenten van de overheid, zoals een paspoort of rijbewijs.

Stortings- en opnamelimieten plus voorwaardelijke rekeninglimieten

Platforms kunnen zeer gevoelig voor fraude zijn zodra er geld in het spel is, en ze doen daarom extra hun best om de veiligheid van hun netwerk te waarborgen. De meeste websites gebruiken een op niveaus gebaseerd handelssysteem dat financiële limieten oplegt. De niet-KYC accounts mogen enkel kleinere bedragen afhandelen, terwijl de volledige KYC accounts niet aan stortings- of opnamelimieten onderworpen zijn. Een platform kan jouw account ook op een voorwaardelijke limiet instellen als de KYC niet verwerkt wordt of nog in behandeling is.