Home » News » 4 bedrijven om deze week in de gaten te houden bij kwartaalresultaten

4 bedrijven om deze week in de gaten te houden bij kwartaalresultaten

Het resultatenseizoen gaat deze week verder, met vier large-capaandelen die kwartaalresultaten rapporteren: Paychex, Lululemon, Micron Technology en Walgreens Boots Alliance.

De aandelen stegen vorige week toen beleggers het feit terzijde schuiven dat de Federal Reserve een verkrappingscyclus begon. Het resultatenseizoen gaat deze week verder, met vier interessante namen die de kwartaalcijfers presenteren: Paychex, Lululemon, Micron Technology en Walgreens Boots Alliance.

Paychex

Paychex (NASDAQ:PAYX) rapporteert zijn kwartaalresultaten op 30 maart. Het biedt oplossingen voor human resources en de aandelenkoers steeg YTD met meer dan 28%.

Bovendien is Paychex een vennootschap die dividend uitkeert. In januari kondigde het een dividend aan van $0,66/aandeel, en de uitbetalingsratio van het dividend is 74,71%.

Lululemon

Lululemon (NASDAQ:LULU) keert geen dividend uit en de aandelenkoers daalde YTD met meer dan 17%. Het verhoogde zijn YoY-inkomsten echter met meer dan 43%, en beleggers verwachten een winst per aandeel voor het kwartaal van $3,27.

Micron Technology

Micron Technology (NASDAQ:MU) is een IT-bedrijf dat actief is in de halfgeleiderindustrie. Het rapporteert zijn financiële prestaties voor het tweede kwartaal van FY2022 op 29 maart en beleggers verwachten een winst per aandeel van $1,98 per aandeel.

Analisten zijn optimistisch over aandelen van Micron Technology, gezien het aantal analisten dat koopadviezen afgeeft: 66 van de 80. Slechts 1 analist heeft een verkoopaanbeveling en 13 hebben een neutrale voor de Micron Technology-aandelenkoers.

Micron heeft de afgelopen twaalf maanden gewerkt met een EBIT-marge van 29,01%, wat 224,96% hoger is dan de sectormediaan.

Walgreens Boots Alliance

Walgreens Boots Alliance (NASDAQ:WBA) is een gezondheids,- en schoonheidsretailbedrijf uit Deerfield, Illinois. Het rapporteert deze week de financiële kwartaalprestaties en de EPS-raming voor 2022 is $5,01.

De aandelenkoers van Walgreens wordt verhandeld tegen een koers-winstverhouding van 9,49 en de geschatte nettowinst voor 2022 is $4,35 miljard.