HomeNewsWells Fargo-aandelen kopen vóór de winstresultaten van FQ1 2022?

Wells Fargo-aandelen kopen vóór de winstresultaten van FQ1 2022?

Mircea Vasiu

Wells Fargo rapporteert morgen de financiële prestaties van FQ1 2022. Moet je de aandelen vóór de release kopen?

Voordat de markt morgen opent, zullen Wells Fargo investeerders de financiële prestaties van het bedrijf in het voorgaande kwartaal te weten komen. De markt verwacht een WPA van $0,8 voor het eerste kwartaal van fiscaal 2022, en Wells Fargo heeft de WPA-verwachtingen voor de afgelopen zes kwartalen overtroffen.

Wells Fargo is een van de grootste gediversifieerde financiële dienstverleners in de Verenigde Staten en levert bank-, hypotheek- en beleggingsdiensten. Nu de Federal Reserve een verkrappingscyclus ingaat, zullen hogere rentetarieven de winstgevendheid verhogen voor bedrijven die actief zijn in de financiële dienstverlening.

De aandelenkoers van Wells Fargo steeg in de afgelopen twaalf maanden met 17,64% en verloor 5,24% YTD. Moet je Wells Fargo-aandelen kopen voor de komende kwartaalresultaten?

Wat zeggen de grafieken?

Op de daily chart is een head-and-shoulderpatroon zichtbaar, maar de markt kan op dit moment alle kanten op. Vanuit een technisch analyseperspectief wordt de verwachting bearish als we een dagelijkse afsluiting van minder dan $44,50 zien.

Aan de andere kant zou een dagelijkse afsluiting boven $55 druk uitoefenen op de beren die vastzitten in het hoofd-en-schouderspatroon. Bij zo’n beweging zal het aandeel van Wells Fargo waarschijnlijk nieuwe hoogtepunten bereiken.

Hoe zit het met waardering?

Het aandeel wordt verhandeld tegen een koers-winstverhouding van 12,51, die naar verwachting zal dalen tot 8,66 in 2024. Tegelijkertijd wordt verwacht dat de nettowinst in 2026 $19,53 miljard zal bedragen, van $15,37 miljard in 2022.

Wat moet ik nog meer weten over Wells Fargo?

Wells Fargo is een dividendbetalend bedrijf en het dividendrendement is 2,09%. Van de 45 analisten die het aandeel bestuderen, hebben er 27 koopaanbevelingen gedaan en 17 neutrale. Slechts 1 analist heeft een verkoopadvies uitgebracht.

Een paar dagen geleden kreeg Wells Fargo een upgrade om te kopen bij Citigroup, met een koersdoel van $56. Ook hield Piper Sandler eind maart zijn koopadvies vast met een koersdoel van $63.