Home » Hoe we geld verdienen

Hoe we geld verdienen

Aandelen Kopen genereert inkomsten door samen te werken met platforms die financiële diensten aanbieden aan gebruikers. Dit gebeurt voornamelijk via affiliate marketing en banneradvertenties. Dit is vergelijkbaar met de meeste andere financiële vergelijkingswebsites.

Hier volgt een overzicht van de manieren waarop we inkomsten genereren.

Affiliate marketing

Over Aandelen Kopen vindt u vergelijkingstabellen die de kenmerken van verschillende producten beoordelen (bijv. online brokers, handelshulpmiddelen enz.).

Als u een van de links of knoppen op Aandelen Kopen naar een ander platform volgt, kan dat platform zien dat u van onze website komt en ons vervolgens een commissie betalen voor de verwijzing.

De overeengekomen commissieniveaus hebben geen invloed op hoe deze producten in onze inhoud worden besproken en we gaan geen deals aan met platforms die we niet als veilig en betrouwbaar beschouwen.

Banner reclame

Aandelen Kopen genereert inkomsten door op bepaalde pagina’s ruimte te verkopen in de vorm van banneradvertenties. In deze regelingen kunnen onze partners reclame maken voor hun producten op onze website door middel van advertenties die in of naast onze reguliere inhoud worden geplaatst.

Persberichten

Aandelen Kopen genereert af en toe inkomsten door berichtgeving over een bepaald bedrijfsevenement te bieden.

Elk nieuwsbericht dat een persbericht of een gesponsord bericht is, wordt duidelijk als zodanig gemarkeerd. Zelfs met betaling oefenen we volledige redactionele controle uit over alles wat op de website wordt gepubliceerd.