HomeOver ons

Over ons

Wie zijn we?

We zijn bij Aandelenkopen.be een divers team van gepassioneerde individuen met een breed scala aan werk- en levenservaring. Wij zijn van mening dat de democratisering van financiën veel goeds brengt, en daarom hebben we het tot onze missie gemaakt om het beleggen en handelen zo toegankelijk mogelijk te maken.

De schijnbaar oneindige keuzes in de online financiële sector kunnen voor veel beginnende beleggers ontmoedigend werken, en de technische aspecten van de markten schrikken alsook veel potentiële handelaren af. We publiceren hoogwaardige maar toegankelijke gidsen om al onze lezers te helpen de diensten te vinden die zij nodig hebben om onder meer aandelen te kopen, op andere markten te handelen en om zo uiteindelijk hun rijkdom op te bouwen.

Onze missie

Ons doel is om de complexe wereld van beleggen en handelen eenvoudig te maken. We willen dat onze lezers de producten en diensten vinden die aan hun behoeften voldoen. We proberen de mensen te helpen om intelligente, weloverwogen beslissingen over hun geld te nemen, en we bevelen alleen die diensten aan waarvan we zelf ook graag gebruik zouden willen maken.