Home » Reviews » Capital.com
Begin met handelen met Capital.com

Capital.com Review 2024

Meer consumenten willen voor het eerst in aandelen beleggen vanwege de fenomenale groei van de sector, en Capital.com wil handelaren een geavanceerd platform bieden om van deze kansen te profiteren.

Hun platform biedt toegang tot (CFD's) op meer dan 7.000 activa, zoals cryptocurrencies, aandelen, indices, forex en grondstoffen.

Sommige handelaren zoeken opheldering over een paar fundamentele punten voordat ze lid worden van een nieuw platform: hoe veilig is het? Wat zijn de belangrijkste voor- en nadelen? Deze hebben we in deze review voor je onderzocht.

Geschiedenis van Capital.com

Capital.com is opgericht met de ambitie om handel en financiën toegankelijker, praktischer en interessanter te maken. Sinds de start van de activiteiten in juni 2017, is Capital.com uitgegroeid tot een van de grootste CFD-makelaars in Europa, met kantoren in verschillende landen, zoals Australië, Gibraltar en Wit-Rusland.

Het ontwikkelingspersoneel heeft een schat aan expertise in het creëren van geavanceerde online handelssystemen. Toen Capital.com oorspronkelijk werd opgericht, was hun primaire doel om het meest gebruiksvriendelijke en transparante financiële platform te creëren en tegelijkertijd een revolutie teweeg te brengen in de interactie tussen een handelssysteem en zijn gebruikers.

Om dit te doen, ontwikkelden ze een gepatenteerd AI-handelsbiasdetectiesysteem, Emotional Quotient (EQ).

De door advertenties ondersteunde software van het bedrijf is ontworpen om de handel in alle financiële instrumenten eenvoudig te begrijpen en te gebruiken, voor zowel beginnende als ervaren beleggers.

De zes gepersonaliseerde financiële handelsroutes, een woordenboek zonder jargon, financiële quizzen en handelsadvies zijn allemaal inbegrepen bij Capital.com mobiel handelen.

Handelen is mogelijk op meer dan 2500 van de belangrijkste markten.

Registreer nu bij Capital.com

Geïnteresseerd om u aan te melden bij Capital.com? Registreer u nu via Aandelen Kopen en begin uw handelservaring.

1
Minimale storting
£100
Promotie
Gebruikersscore
10
Access the world’s most popular Crypto assets including Bitcoin, ETH, LTC, XRP
Automatically copy top-performing Crypto traders
Deposit using 9 different deposit methods
Begin met handelen
Beschrijving:
Betaalmethoden
Bank Transfer, Debit Card, neteller, eToro Trading Platform, Klarna, POLi, Przelewy24, Rapid Transfer, Trustly
iDeal, skrill
Volledige lijst met voorschriften:
ASIC, CySEC, FCA
Don’t invest unless you’re prepared to lose all the money you invest. This is a high-risk investment and you should not expect to be protected if something goes wrong. <a href="https://www.etoro.com/customer-service/terms-conditions/trading-restriction/">Take 2 mins to learn more</a>.

Voor-en nadelen

Voordelen

24/7 klantenondersteuning
Breed scala aan educatief materiaal
Gratis proefaccounts
Gereguleerd door de FCA, CySEC, NBRB, ASIC en FSA
Eenvoudig platform met 0% commissie en geen extra kosten
Aantrekkelijke spreads
Snelle uitvoering van een bestelling
Toegankelijkheid tot meer dan 6000 markten, waaronder meer dan 77 handelsparen voor cryptocurrencies
Bescherming tegen negatieve saldi
Beschikbaarheid op zowel Android- als iOS-platforms

Nadelen

Elk afzonderlijk fiatgeld moet een actieve rekening hebben
Spread-weddenschappen worden alleen aangeboden aan klanten met een FCA-licentie (alleen voor inwoners van het VK)
In vergelijking met bepaalde cryptocentrische beurzen zijn er minder cryptocurrency-handelsparen
Handel vandaag nog met Capital.com

Is Capital.com iets voor mij?

Ik ben een beginner

Als beginnende handelaar zult u het niet moeilijk vinden om door hun gebruiksvriendelijke interface te navigeren. Er is ook veel educatief materiaal beschikbaar om u te ondersteunen.

Met de Invest Mate-app kun je gemakkelijk interessante onderwerpen identificeren en deelnemen aan quizzen. Om nieuwkomers te helpen de woordenschat en ideeën met betrekking tot hefboomwerking en CFD-handel te begrijpen, biedt Capital.com ook online tutorials en cursussen over handelen. Ten slotte kan vrijwel iedereen zonder risico een demo-account registreren en hun talenten oefenen.

Ik ben een expert

Capital.com is een aantrekkelijke keuze voor meer ervaren handelaren omdat het toegang biedt tot meer dan 70 technische indicatoren en honderden grafieken. De makelaar heeft een microservice-hostingarchitectuur gecreëerd waarbij verschillende platformcomponenten op meerdere servers zijn ondergebracht om downtime te voorkomen en robuuste prestaties te garanderen. Bovendien kunnen klanten anticiperen op voortdurende marktupdates, nieuws, projecties en analytische tools die worden aangedreven door AI om hen op de hoogte te houden van de meest recente gebeurtenissen.

Betaalmethoden en limieten

Bij Capital.com kunt u kiezen uit 5 verschillende basisvaluta's: USD, GBP, EUR, AUD en PLN. Zodra u uw handelsrekening in dezelfde denominatie als de bankrekening financiert of transacties uitvoert in items in dezelfde denominatie als de basisvaluta van de handelsrekening, bent u vrijgesteld van het betalen van conversiekosten.

Geaccepteerde stortingsmethoden

U kunt ook geld storten en opnemen op Capital.com met behulp van verschillende methoden, waaronder creditcards/betaalkaarten, bankoverschrijvingen, Aziatisch online bankieren, Qiwi, Przelewy24 en WebMoney.

Limieten op minimale storting en opnames

Elke betalingsoptie (behalve bankoverschrijving, waarvoor een minimale storting van €250 vereist is) heeft een lage minimale storting van £20 of het equivalent daarvan in de valuta van de handelsrekening, namelijk $20, €20 of z20 enz.

Handelsbeperkingen

De standaardrekening staat een maximale storting van $3.000 toe; de Plus- en Premier-accounts maken echter grotere stortingen mogelijk met een minimum van respectievelijk $3.000 en $10.000.

Prestaties, kenmerken en functionaliteit

Een uniek voordeel van Capital.com is de slimme handelsapp. Het onthult cognitieve vooroordelen die handelaren ervan weerhouden winstgevende handelsbeslissingen te nemen met behulp van een door AI aangedreven detectiesysteem. Het detecteert automatisch eventuele afwijkingen in uw handelsgedrag, waarschuwt u onmiddellijk en biedt nuttige inhoud om uw handelsvaardigheden te verbeteren.

Handelsplatforms

Het bekroonde handelsplatform van Capital.com is online beschikbaar zonder downloads. U kunt kiezen tussen een helder of donker kleurenschema voor de lay-out en ze bieden soepel schakelen tussen meerdere grafieken, zodat u snel kunt schakelen tussen maximaal zes tabbladen.

De grafieken zijn eenvoudig te lezen en kunnen worden aangepast; handelaren kunnen kiezen tussen Heikin-Ashi-, kandelaar-, staaf-, gebieds- of lijndiagrammen. Vervolgens kunnen ze verschillende schetstools gebruiken, zoals trendlijnen en Fibonacci-retracements om belangrijke ondersteunings-en weerstandsniveaus te bepalen.

Educatieve bronnen

Er is een concurrerende hoeveelheid instructiemateriaal beschikbaar op Capital.com. Ze bieden ook een exclusieve app die is ontworpen om gebruikers meer te leren over de handelsmarkten.

Capital.com organiseert regelmatig webinars zodat u meer te weten kunt komen over de meest recente markttrends en enkele van de beste strategieën voor het creëren van een winstgevend handelsplan. Hun gekwalificeerde technische analisten kunnen ook op experts gebaseerde inzichten bieden - dit is een fantastische bonus die u bij veel andere makelaars niet zult vinden.

Accounttypen

Retail- en zakelijke accounts zijn beide beschikbaar op Capital.com. In vergelijking met sommige makelaars met een minimum van $200 of meer, is de minimale storting goedkoop voor slechts $20.

Standaardaccount

20 EUR, 20 USD, 20 GBP of 80 PLN tot 3.000 EUR/USD/GBP of 12.000 PLN kan worden gebruikt als aanbetaling voor dit type rekening. Daarnaast zijn zowel bescherming tegen negatief saldo als hefboomwerking tot 1:30 beschikbaar.

Plus-account

De hefboomwerking is tot 1:30 met bescherming tegen negatief saldo en een minimale storting van USD 3.000.

Premier-account

De minimale storting voor dit soort account is $10.000. Hefboomwerking is beschikbaar tot 1:30 met negatieve accountveiligheid.

Professioneel account

Klanten die voldoen aan de criteria voor professionele handelaren kunnen een professionele rekening aanmaken met een maximale hefboomwerking van 1:500, maar zonder bescherming tegen negatief saldo boven een hefboomwerking van 1:50.

Om een klant als professioneel te beschouwen, moet aan de volgende drie criteria worden voldaan:

  1. Heb een portefeuille met een waarde van meer dan $500k
  2. Beschikken over een bewezen staat van dienst op het gebied van handel
  3. Een functie met professionele verantwoordelijkheid hebben bekleed in de handels-, speculatie- of derivatenindustrie.

Demo-account

Gebruikers kunnen een gratis demo-account aanmaken om online handelen te testen als ze geen echt geld willen riskeren. We raden dit aan als een geweldige manier om handelstactieken te oefenen en vertrouwen op te bouwen voordat u overweegt een echt account te financieren.

Handelsopties

In 2020 introduceerde Capital.com spread betting, een flexibele manier om te speculeren op opwaartse en neerwaartse marktbewegingen. Deze handelsmethode is vooral populair bij handelaren in het VK, waar het vrij is van vermogenswinstbelasting en zegelrechten (onder voorbehoud van wijzigingen in de belastingwetgeving).

Vergoedingen en kosten van Capital.com

Capital.com heeft geen transactiekosten. Om u te helpen uw winst te optimaliseren, biedt de broker een smalle spread (slechts 0,6 pips voor zijn standaard retailaccount) en snelle uitvoering.

Hefboomwerking voor Capital.com is 30:1. Niet alle handelaren zullen echter profiteren van de nachtvergoedingen van de makelaar. Voor de waarde van grondstoffen, buitenlandse valuta en indices past Capital.com swaptarieven toe.

Sommige activaklassen hebben lagere swaprentes, maar hebben alleen betrekking op het geleende bedrag, waardoor langetermijnhandel goedkoper wordt. Bovendien zijn handelaren die in een denominatie zijn geprijsd naast de denominatie van de rekeningbasis minder duur omdat er geen valutaconversiekosten zijn, wat een aanzienlijk voordeel is bij het handelen in Forex.

Regelgeving en veiligheid

Drie jurisdicties - het VK, Cyprus en Wit-Rusland - reguleren Capital.com.

De Financial Conduct Authority (FCA) heeft zelfs Capital Com (UK) Limited in licentie gegeven en gereguleerd onder registratienummer: 793714. Capital Com (UK) Limited is opgericht in Engeland en Wales met het CRN-nummer: 10506220.

Capital Com SV Investments Limited heeft een licentie van de Cyprus Securities and Exchange Commission onder licentienummer 319/17 en is opgericht als een investeringsmaatschappij in Cyprus met het registratienummer: HE 354252.

Capital.com houdt zich aan de normen van de Market in Financial Instruments-richtlijn omdat het zich in de Europese Unie (MiFID) bevindt. De makelaar wordt beheerd door de Nationale Centrale Bank van Wit-Rusland en is in Wit-Rusland opgericht als een particuliere naamloze vennootschap genaamd "Capital Com Bel" met handelsregistratienummer: 193225654.

Reputatie

Capital.com heeft een reputatie opgebouwd als een betrouwbare plaats waar handelaren hun vaardigheden kunnen aanscherpen terwijl ze toegang hebben tot alle grote marktplaatsen over de hele wereld.

Capital.com heeft onderscheidingen ontvangen van gerenommeerde internationale toekennende instanties, zoals Top Online Trading System in de 2019 Shares Awards en de Most Creative Broker and Most Transparent Brokerage Service Provider bij de European Global Business Awards 2020.

Is Capital.com veilig?

De PCIS-normen worden volledig nageleefd door Capital.com. De beste en meest beveiligde omgevingen worden gebruikt om klantengeld over te maken.

Bovendien (zoals aangegeven in het vorige gedeelte) worden ze beheerd door de Australian Securities and Investments Commission, de Financial Conduct Authority (FCA) en de Australian Securities and Investments Commission (NBRB). Nationale Bank van de Republiek Belarus en de Cyprus Securities and Exchange Commission.

Meer dan 750.000 klanten vertrouwen Capital.com en hun apps hebben uitstekende beoordelingen in de Apple App Store en Google Play.

Volgens de toepasselijke vereisten scheidt de makelaar alle activa van particuliere klanten van hun fondsen, en Deloitte, een vooraanstaand accountantskantoor, controleert de makelaar jaarlijks. Beide organisaties bieden in aanmerking komende detailhandelaren een vergoeding (tot 20.000 EUR) als de makelaar failliet gaat.

Capital Com (UK) Ltd is een onderdeel van het Financial Services Compensation Scheme (FSCS) en Capital Com SV Investments Limited is een onderdeel van het Investor Compensation Fund (ICF). Op basis van waar u zich bevindt, kunt u kiezen van welk rechtsgebied u deel wilt uitmaken.

Het is onwaarschijnlijk dat u contact moet opnemen met de klantenservice, aangezien Capital.com goed werk doet bij het integreren van nieuwe klanten in zijn functies en producten. Capital.com biedt echter verschillende manieren om in contact te komen met de klantenondersteuning, waaronder livechat, telefoon, e-mail en een webformulier.

Bovendien kunt u contact met hen opnemen via Telegram, Viber, Facebook Messenger, WhatsApp en andere veelgebruikte berichtenplatforms voor consumenten.

Voordelen van het handelen in crypto op Capital.com?

Wanneer u Capital.com gebruikt om cryptocurrencies te verhandelen, kunt u verschillende voordelen verwachten.

Ze bieden een enorme verscheidenheid aan instrumenten en markten. Met aandelen, indexen en cryptocurrencies die hierin allemaal zijn opgenomen.

Al deze kunnen door klanten worden gebruikt om te handelen met behulp van CFD's en spread betting. Met een maximum van 30:1 varieert de maximaal toegestane hefboomwerking op retailrekeningen op basis van het activum en de regelgeving waaronder u bent geregistreerd. Het is echter van cruciaal belang om te onthouden dat handelen op marge zowel mogelijke verliezen als potentiële winsten vermenigvuldigt.

Dankzij de grote verscheidenheid aan technische indicatoren kunnen zelfs meer dan 80 verschillende onderzoeken op markten worden toegepast. Zo kunnen voortschrijdende gemiddelden worden gebruikt voor handel, de Relative Power Indicator voor overbought- en oversold-metingen en Stochastics voor swingtrading.

Meer geavanceerde strategieën, waaronder het gebruik van Bollinger-banden om veranderingen in de marktvolatiliteit te detecteren, zijn ook beschikbaar voor handelaren.

Laatste gedachten

Alles in overweging nemend, zijn wij van mening dat Capital.com een fantastische optie is voor iedereen die een breed scala aan CFD-producten wil verhandelen. Ze bieden alle bekende markten die u zou kunnen verwachten, zoals FX, aandelen en cryptocurrencies.

Dankzij het gebruiksvriendelijke, unieke webgebaseerde platform en mobiele apps kan iedereen online handelen. Gratis voorbeeldaccounts zijn toegankelijk en de minimale vergoeding die vereist is om te storten is laag in vergelijking met concurrenten.

Handel vandaag nog met Capital.com

Veel gestelde vragen

  1. Meer dan 75 technische indicatoren, een breed scala aan schetstools, soepel schakelen tussen meerdere grafieken, tools voor risicobeheer en analyse van het handelsgedrag van inlichtingen zijn allemaal beschikbaar voor gebruikers.

  2. Het openen van een rekening is gratis. Stortingen, opnames, realtime offertes, het starten en beëindigen van transacties, instructiemateriaal en dynamische grafieken en indicatoren zijn allemaal gratis. Het nachttarief is de enige mogelijke uitgave en de spreads zijn redelijk.

  3. Capital.com organiseert webinars zodat beginners kunnen leren over de meest recente markttrends en enkele van de beschikbare strategieën voor het creëren van een winstgevend handelsplan. Hun gekwalificeerde technische analisten kunnen ook op experts gebaseerde inzichten bieden.