Home » Redactioneel beleid

Redactioneel beleid

Aandelen Kopen zet zich in voor het leveren van betrouwbaar nieuws en informatie over de aandelenmarkt en handel. Onze partners zijn gereguleerd en gerenommeerd en behoren tot de toonaangevende bedrijven die actief zijn in de branche. Onze site heeft een strikt redactioneel beleid om onze hoge normen te handhaven.

Doelstellingen en doelstellingen

Aandelen Kopen is bedoeld om lezers gedetailleerde en nauwkeurige informatie te bieden met betrekking tot de verschillende functionaliteiten van makelaars. Daarom streven we ernaar om duidelijke en beknopte handleidingen te maken die lezers in hun voordeel kunnen gebruiken.

Alle bijdragers aan ons platform moeten objectief blijven, ongeacht persoonlijke investeringen of anderszins. We accepteren geen geldelijke winsten van derden voor de onpartijdige beoordelingen die we publiceren.

Onze site is bedoeld om de lezer te informeren door middel van goed onderbouwde artikelen. Wij geven geen financieel advies van welke aard dan ook. Alle speculatieve meningen die door onze schrijvers worden aangeboden, zijn van henzelf en zijn niet noodzakelijkerwijs de mening van Aandelen Kopen.

U kunt hier meer lezen over onze visie, missie & waarde.

Onze inkomsten

Aandelen Kopen genereert inkomsten uit leadgeneratie en marketing. Het platform heeft geen beleggingen in aandelen of andere financiële activa.

U kunt hier meer lezen over hoe wij geld verdienen.

Ons beleid voor opmerkingen:

We moedigen lezers aan om commentaar te geven op onze beoordelingen en als zodanig hebben veel artikelen de mogelijkheid voor gebruikers om hun mening en feedback achter te laten. De volgende zijn echter regels die moeten worden nageleefd:

We accepteren of promoten geen:

  • Beledigende of bedreigende taal
  • Laster van onze schrijvers of publieke figuren
  • Discriminatie van welke aard dan ook
  • Schendingen van auteursrechten
  • Commerciële spam of andere ongeautoriseerde advertenties
  • Op zoek naar financieel advies of compensatie
  • Persoonlijke informatie, inclusief e-mailadressen of telefoonnummers

Ons team van moderators zal alle opmerkingen verwijderen die deze richtlijnen niet respecteren.

Help jij mee om onze site beter te maken?

Als u van mening bent dat een opmerking op onze site in strijd is met de bovenstaande richtlijnen, neem dan contact met ons op.