HomeNeem contact op

Neem contact op

Hier bij Aandelenkopen.be waarderen we de bijdragen van onze lezers. We nodigen je uit om jouw inzichten en ervaringen in de wereld van de handel en beleggingen via ons contactformulier hieronder te delen. Je kunt dit formulier alsmede voor vragen over commerciële of persberichten gebruiken.

Persbericht vragen, tips en ideeën

De beste content kan soms van onwaarschijnlijke plaatsen komen. Als jij een idee voor een artikel hebt of het laatste nieuws wilt delen, gebruik dan het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen. Evenzo, als jij vragen over een persbericht hebt, laat dan jouw vraag tezamen met je contactgegevens achter, en een lid van ons team zal vervolgens contact met jou opnemen.

Gastberichten

Het is niet onze gebruikelijke praktijk om gastberichten op onze sites toe te staan, maar we publiceren ze soms als we denken dat de content ervan een unieke waarde biedt. Als jij een idee voor een artikel hebt dat je graag op Aandelenkopen.be zou willen plaatsen, neem dan contact met ons op. Als wij denken dat dit idee enige verdienste heeft, dan nemen we zeker contact met je op.

Business- en advertentievragen

Als jij geïnteresseerd bent om op ons netwerk van toonaangevende websites te adverteren, dan kun je alle informatie die jij nodig hebt op de officiële site van de Investoo Group vinden. Hier kun je tevens rechtstreeks met onze commerciële afdeling contact opnemen

Neem contact op