Home » News » Aandelen openen lager, zo melden gokbedrijven van Ocado.

Aandelen openen lager, zo melden gokbedrijven van Ocado.

News Team

Het is onwaarschijnlijk dat een handelsupdate van ASOS (LON: ASOS) de wankelende aandelenkoers van de online retailer zal doen herleven wanneer de markten vandaag opengaan.

De omzet daalde in de zes maanden tot 3 maart met 18%, hoewel dit nauwelijks onverwacht was, gezien de heropleving van de winkelstraten en de aanhoudende druk op de kosten van levensonderhoud.

ASOS doet er alles aan om oude voorraden op te ruimen en de voorraad te verminderen voordat ze in 2025 overgaan op een nieuw bedrijfsmodel, aldus de groep in de update.

CEO José Antonio Ramos Calamonte zei: “ASOS wordt een sneller en flexibeler bedrijf, geholpen door het ongelooflijke werk van onze teams om al onze processen te versnellen om de mode, kwaliteit en prijzen te leveren die onze klanten willen, wanneer zij dat willen. .

“Ik ben enthousiast over de prestaties van onze nieuwe collecties, terwijl we ook grote vooruitgang hebben geboekt bij het monetariseren van de voorraad die tijdens de pandemie is opgebouwd en bij het verbeteren van de kernwinstgevendheid van onze activiteiten.”

De verwachtingen voor het hele jaar bleven ongewijzigd.

Blue chips vallen

De FTSE 100-index zal naar verwachting ongeveer 20 punten dalen tot een vlakke 7.900 wanneer de markten vandaag openen, na maandag 13 punten lager te hebben gesloten.

Amerikaanse aandelen sloten gisteren ook lager, waarbij de Dow Jones 0,4% daalde en de S&P 500 en Nasdaq elk 0,3% daalden.

Zonder nieuws op het macro-economische front zal er tijdens de openingsbeurzen van vandaag wellicht weinig invloed zijn op de Britse blue chips.

Op bedrijfsnieuwsgebied zal Ocado (LON: OCDO) binnenkort een handelsupdate geven, waarbij beleggers hopen op kalmte na een recente dramatische confrontatie met M&S over de joint venture van het duo.

William Hill-eigenaar 888 Holdings PLC (LON:888) en Ladbrokes-eigenaar Flutter Entertainment PLC (LON:FLTRF) laten ons met hun jaarcijfers de toestand van de gokindustrie zien, terwijl YouGov PLC (LON: YOU) de tussentijdse cijfers rapporteert.

Source: https://buystocks.co.uk/news/stocks-to-open-lower-as-ocado-betting-firms-report/