Home » News » Aandelen General Mills kopen of verkopen voor de kwartaalcijfers van deze week?

Aandelen General Mills kopen of verkopen voor de kwartaalcijfers van deze week?

General Mills rapporteert deze week zijn financiële prestaties voor het laatste kwartaal. Beleggers verwachten voor het kwartaal een winst per aandeel van $0,78.

General Mills is een toonaangevende fabrikant van consumentenvoeding met activiteiten over de hele wereld. Het werd opgericht in 1866, heeft ongeveer 35.000 mensen in dienst en is gevestigd in Minneapolis, Minnesota.

Op woensdag 23 maart rapporteert General Mills haar financiële prestaties voor het derde kwartaal van het fiscale jaar 2022 . Beleggers verwachten voor het kwartaal een winst per aandeel van $0,78 en de geschatte jaarlijkse omzet voor de fiscale periode die eindigt in mei 2022 is $18,81 miljard.

De aandelenkoers is YTD met 7,5% gedaald, ondanks het feit dat de voedselprijzen door het dak zijn gegaan. Bovendien is General Mills een dividendbetalend bedrijf met een uitbetalingsratio van 54,99% en een toekomstig dividendrendement van 3,25%.

Wat zeggen analisten over de aandelenkoers van General Mills?

De meeste analisten zijn bullish of neutraal. Van de 23 analisten die het aandeel bestuderen, hebben er 11 een koopadvies afgegeven en 9 een neutrale. Slechts 3 analisten hebben verkoopbeoordelingen afgegeven voor de aandelenkoers van General Mills.

Eerder vandaag handhaafde JP Morgan zijn aanbeveling voor vasthouden, met een koersdoel van $64/aandeel. Bovendien handhaafde Deutsche Bank eind februari haar koopadvies met een koersdoel van $74 per aandeel.

Wat laten grafieken zien?

De aandelenkoers zit in de stijgende trend, al test hij nu de steun aan de onderkant. Desalniettemin blijft de prijsactie binnen het kanaal bullish. Bovendien blijft de bullish bias bestaan, terwijl de prijs boven het kritieke gebied van $52 blijft.

General Mills wordt momenteel verhandeld tegen een koers-winstverhouding van 16,56 en het dividendrendement zal naar verwachting in 2025 3,52% bedragen. In de context van stijgende inflatie en hogere voedselprijzen kan het aandeel aantrekkelijke investeringsmogelijkheden bieden voor wie op zoek is naar een stabiel dividend inkomen en een bedrijf dat goed gepositioneerd is om de stijgende voedselprijzen optimaal te benutten.

General Mills wordt gewaardeerd op $37,65 miljard tegen de huidige beurskoers, en de ondernemingswaarde bereikte $50,14 miljard.