Home » News » Brinker Capital Investments LLC verlaagt positie in commerciële metalen als bedrijf verrast met Q1 omzetresultaten

Brinker Capital Investments LLC verlaagt positie in commerciële metalen als bedrijf verrast met Q1 omzetresultaten

News Team

Op 3 mei 2023 kondigde Brinker Capital Investments LLC aan dat het zijn positie in Commercial Metals (NYSE: CMC) in het vierde kwartaal met 6,8% had verlaagd. Volgens hun meest recente formulier 13F-aanvraag bij de Securities and Exchange Commission, bezit het fonds nu 30.431 aandelen van de aandelen van dit basismaterialenbedrijf na de verkoop van 2.217 aandelen gedurende de periode. Als gevolg van deze transactie waren de belangen van Brinker Capital Investments LLC in Commercial Metals aan het einde van de meest recente verslagperiode $ 1.470.000 waard.

Sindsdien heeft Commercial Metals op donderdag 23 maart zijn winstresultaten voor het eerste kwartaal van 2023 bekendgemaakt. Het bedrijf voor basismaterialen maakte een winst per aandeel (EPS) bekend van $ 1,44 voor het kwartaal, waarmee het de consensusschatting van $ 1,53 met ($ 0,09) miste. Er werd echter gemeld dat ze voor dezelfde periode een omzet van $ 2,02 miljard ontvingen, wat aanzienlijk hoger is dan verwacht, aangezien schattingen eerder slechts $ 1,94 miljard aan inkomsten hadden voorspeld.

Commercial Metals Co is een gevestigd bedrijf dat actief is in twee segmenten: Noord-Amerika en Europa. Ze zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en marketing van staal- en metaalproducten via meerdere kanalen, zoals recyclingfaciliteiten, staalfabrieken en fabricageactiviteiten binnen beide continenten waarin ze actief zijn.

Het is belangrijk op te merken dat Commercial Metals Co., ondanks een aantal onvoorziene uitdagingen waarmee Commercial Metals Co. te maken heeft, op alle fronten nog steeds indrukwekkende operationele resultaten kan voorleggen. Het bedrijfsmodel heeft in de loop van de tijd een grote veerkracht getoond en kan zelfs nog sterker blijken te zijn naarmate trends in de sector beginnen te verschuiven naar nieuwe innovatiepaden.

Concluderend, hoewel Brinker Capital Investments LLC zijn positie in Commercial Metals met 6,8% heeft verkleind, voorspellen experts dat het te vroeg is om de toekomstige marktpositie van CM in twijfel te trekken, gezien hun indrukwekkende prestaties tot nu toe dit jaar, met name met die indrukwekkende Q1-winstcijfers die overtrof de verwachtingen met bijna zes procent op $ 2,02 miljard. Het zou optimistisch kunnen zijn voor beleggers om te geloven dat Commercial Metals voor het lopende jaar 7,77 WPA zal boeken, gezien zijn historische staat van dienst en het stabiele bedrijfsmodel dat erin geslaagd is om concurrerend te blijven binnen de staal- en metaalindustriemarkten gedurende verschillende tijdperken van marktverstoring.

Source: https://buystocks.co.uk/news/brinker-capital-investments-llc-lowers-position-in-commercial-metals-as-company-surprises-with-q1-revenue-results/