Home » News » De aandelen van Beacon Energy kelderen ondanks “uitstekende” goede bevindingen

De aandelen van Beacon Energy kelderen ondanks “uitstekende” goede bevindingen

News Team

Beacon Energy PLC zei maandag dat het hoge productiecijfers uit zijn Schwarzbach-2(2.) bron zou kunnen halen dankzij recent ontdekte oliehoudende reservoirs, ondanks herhaalde programmavertragingen.

Het aandeel daalde maandagochtend echter met 22% naar 0,21 pence in Londen.

Het op Duitsland gerichte olie- en gasbedrijf maakte in augustus bekend dat haar dochteronderneming, Rhein Petroleum GmbH, een “uitstekend” bruto-interval van 34 meter had gevonden met daarin 28 meter aan oliehoudende netto-reservoirs in het onshore Erfelden-veld in het zuidwesten van Duitsland.

Beacon zei dat de reservoirs, binnen het Stockstadt Mitte-segment, ongeveer 25 meter hoog en tien meter dikker waren dan de prognose, met een porositeit van gemiddeld 21% in de bovenste Pechelbronner-Schichten-zandsteen en 18% in de onderste PBS.

“Aangezien al deze cijfers boven of aan de top van de verwachtingen voor de boorwerkzaamheden liggen, is de kans groot dat dit zal resulteren in een materiële upgrade van de winbare reserves in Stockstadt Mitte”, legt het bedrijf uit.

Beacon zei dat het potentieel een initiële productiesnelheid van meer dan 900 vaten olie per dag zou kunnen bereiken op basis van de reeds gewonnen lichte olie, naast de “uitstekende” eigenschappen van het reservoir.

Beacon zei echter dat het het boorplatform nu moet vrijgeven vanwege vertragingen in het programma. Het opruimen gaat ter plaatse door.

Beacon is van plan de bestaande ontwikkelingsplannen te actualiseren “met als doel het boren te versnellen en de waarde van dit zeer aantrekkelijke bezit te maximaliseren”. Een geplande staafpomp, met een capaciteit van maximaal 250 vaten per dag, zal naar verwachting in oktober worden geïnstalleerd.

“De [Schwarzbach-2(2.)] put was een uitdagende put vanuit operationeel perspectief, met problemen met de stabiliteit van de gaten in de initiële en zijspoorsecties”, aldus Chief Executive Officer Larry Bottomley. Gegevens verzameld tijdens het boren “duiden echter op het potentieel voor substantiële reserve- en productiestijgingen voor het Stockstadt Mitte-segment… wat duidelijk een goed voorteken is voor de langetermijnwaarde die we denken te kunnen realiseren met dit actief.”

Bottomley vervolgde: “Hoewel de vertraging bij het volledig begrijpen van het productiepotentieel van deze put frustrerend is, overtreffen de ondergrondse resultaten ruimschoots onze verwachtingen vóór de aanschaf en het voorboren en daarom blijven we tevreden met de algemene resultaten van de SCHB2(2. ) goed en ik kijk ernaar uit om te zijner tijd een update te geven.”

Source: https://buystocks.co.uk/news/beacon-energy-shares-plummet-despite-excellent-well-findings/