Home » News » Deutsche Bank zegt dat de aandelen van Boeing een risico-opbrengstverhouding van bijna 1/5 bieden

Deutsche Bank zegt dat de aandelen van Boeing een risico-opbrengstverhouding van bijna 1/5 bieden

News Team

De beoordeling door Deutsche Bank van de aandelen van Boeing (NYSE: BOE) duidt op een waargenomen marktcapitulatie nadat de aandelen dinsdag met bijna 8% daalden.

Analisten zeiden dat de prijsactie van gisteren deed denken aan een eerdere aanzienlijke daling. In dit opzicht zien zij op de huidige niveaus een aantrekkelijke risico-rendementsverhouding.

“Het risico voor $180 biedt een relatief bescheiden nadeel van 10%, terwijl ons bijgewerkte twaalfmaands koersdoel van $295 een opwaarts potentieel van 47% biedt – een risico/opbrengstverhouding van bijna 1/5”, schreven de analisten in een notitie.

Ondanks de waarschijnlijkheid van lagere schattingen wordt aangenomen dat Boeing handelt tegen een vrije kasstroom (FCF)-rendement van 9,5% volgens de voorspelling voor 2026, mogelijk onder de piek. Analisten stellen dat staartrisico’s, zoals een langdurige productievertraging, gering lijken, en benadrukken dat het stopzetten of aanzienlijk vertragen van de productie contraproductief kan zijn.

Nu het aandeel mogelijk oververkocht is voor $200, duidt de analyse van Deutsche op een mogelijke discrepantie tussen de marktperceptie en de onderliggende factoren die de waardering van Boeing beïnvloeden. Het nieuwe koersdoel van de makelaar voor BA-aandelen is $295 per aandeel, een daling ten opzichte van de eerdere $325.

Boeing rapporteert op 31 januari de resultaten over het vierde kwartaal van 2023.

Source: https://buystocks.co.uk/news/deutsche-bank-says-boeing-stock-offers-a-nearly-1-5-risk-reward-ratio/